Διαμονή

Μοναδική εμπειρία διακοπών…

Ε

ίτε ταξιδεύετε με το άλλο σας μισό, είτε με φίλους ή την οικογένεια σας, το ξενοδοχείο μας προσφέρει επιλογές δωματίων και θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες για τη διαμονή σας στην Κεφαλονιά.

Δίκλινο δωμάτιο με θέα στην πόλη 20m²

Τα δίκλινα αυτά δωμάτια έχουν μοντέρνα και minimal διακόσμηση. Διαθέτουν δίκλινο κρεβάτι, ντουσιέρα walk-in και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα προς το χωριό της Σκάλας.

Δίκλινο δωμάτιο με πλευρική θέα στη θάλασσα 25m²

Αυτά τα δίκλινα δωμάτια προσφέρουν διπλό κρεβάτι, ντουσιέρα walk-in καθώς και επιπλωμένο μπαλκόνι με μερική θέα προς την θάλασσα καθώς και το χωριό της Σκάλας.

Superior Δίκλινο δωμάτιο με πλευρική θέα στη θάλασσα 28m²

Η minimal διακόσμηση διακρίνει τα Superior δίκλινα δωμάτια στο Costa Azzurra hotel. Είναι σχεδιασμένο με μοντέρνα αισθητική και προσφέρουν διπλό κρεβάτι, ντουσιέρα walk-in και επιπλωμένο μπαλκόνι με μερική θέα στη θάλασα και το χωριό της Σκάλας.

Master Suite με θέα στη θάλασσα 43m²

Η Master suite είναι η επιτομή της μοντέρνας αισθητικής και του minimal design. Χωρίζεται σε δύο επίπεδα με εσωτερική σκάλα. Διαθέτει διπλό κρεβάτι στο κάτω επίπεδο και δύο μονά κρεβάτια στο επάνω επίπεδο, ντουσιέρα walk-in στο μπάνιο και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο.

Junior σουίτα με θέα στη θάλασσα 40m²

Η Junior σουίτα είναι η επιτομή της μοντέρνας αισθητικής και του minimal design. Χωρίζεται σε δύο επίπεδα με εσωτερική σκάλα. Διαθέτει διπλό κρεβάτι στο κάτω επίπεδο και δύο μονά κρεβάτια στο επάνω επίπεδο, ντουσιέρα walk-in στο μπάνιο και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο.

Είτε ταξιδεύετε με το άλλο σας μισό, είτε με φίλους ή την οικογένεια σας, το ξενοδοχείο μας προσφέρει επιλογές δωματίων και θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες για τη διαμονή σας στην Κεφαλονιά.

    Εγγραφείτε στο newsletter μας